Meer dan 1400 nominaties voor Oostende Awards 2024

Industrie Ondernemen

De nominatiecampagne van de Oostende Awards is na twee maanden afgesloten. Met meer dan 1400 nominaties zijn er heel wat bedrijven die kans maken op een Oostende Award. De uitreiking van de 6 awards vindt plaats op 16 september in het Kursaal.1477, dat is het aantal nominaties die door zaakvoerders, medewerkers, klanten, Oostendenaars binnenkwamen voor de komende editie van de Oostende Awards. Dit jaar zijn er zes verschillende awards: bedrijf van het jaar, mooiste renovatie en nieuwbouw van het jaar, starter van het jaar, horecazaak van het jaar, handelaar van het jaar en de nieuwe categorie voor werkgever van het jaar. 

Aan de hand van concrete nominatiedossiers zal een professionele jury, bestaande uit onafhankelijke experts van buiten Oostende, aan de slag gaan. Zij zullen binnen elk van de 6 categorieën 5 ‘supergenomineerden’ selecteren. Deze shortlist met genomineerden, die nog kans zullen maken op een award, wordt op 18 juli bekendgemaakt.

“Er werden in totaal 204 verschillende Oostendse ondernemingen genomineerd. We zitten dus met een verscheiden poule. Nu is het aan de jury om uit deze poule telkens 5 ondernemingen per categorie te kiezen. Er zijn veel potentiële winnaars in ondernemend Oostende. Het zal dus een moeilijke beslissing worden”,  vertelt schepen van ondernemen Charlotte Verkeyn.

Nu de longlist met genomineerden er is, wordt de ticketverkoop binnenkort ook opengesteld. Vanaf 3 juni zullen er tickets op de website www.oostendeawards.be beschikbaar zijn. Vorig jaar was de gala-avond snel uitverkocht, dus voor ondernemers die een plaatsje willen bemachtigen is de boodschap snel zijn. 

Filip Roelandt, algemeen directeur van het Economisch Huis Oostende sluit af: “In ondernemend Oostende zit er veel potentieel, waardoor er heel wat sterke ondernemers door het publiek genomineerd werden. De Oostende Awards leven echt in de stad. Het is dan ook een dankbaar event om te organiseren.” 

Tickets voor de gala-avond zijn vanaf 3 juni te koop via: www.oostendeawards.be 


Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak