Oostende Awards 2023 uitverkocht

Ondernemen

De tickets voor de Oostende Awards zijn bijna een maand vóór de awardshow allemaal de deur uit. Met een maximumcapaciteit van 550 personen, is deze editie nu volledig uitverkocht. De uitreiking van de awards vindt plaats op 2 oktober in Kursaal Oostende.


De grote belangstelling en de verkoop van alle 550 tickets benadrukken het belang van en de steun voor ondernemerschap in onze stad. De Oostende Awards staan dit jaar volledig in het teken van de ondernemers en worden duidelijk met groot enthousiasme onthaald door zowel de Oostendse ondernemers als het brede publiek.

"We zijn overweldigd door de grote belangstelling voor de Oostende Awards 2023. Het feit dat alle 550 tickets zijn verkocht en wij nog de vraag krijgen naar extra tickets, getuigt van de sterke gemeenschapsgeest en steun voor onze lokale ondernemers. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen op wat een onvergetelijke avond belooft te worden." – schepen van ondernemen Charlotte Verkeyn.

Zowel het diner als de awardshow steken in een vernieuwd jasje. North-Sea Chef Michiel Rabaey van restaurant Storm geeft zijn signatuur van smaak en vorm aan een exclusief diner. Daarnaast zijn er dit jaar zes awardcategorieën: bedrijf van het jaar, mooiste renovatie en nieuwbouw, starter van het jaar, horecazaak van het jaar, handelaar van het jaar en de Oostendse ondernemer van het jaar. Die laatste is dan ook een publieksprijs en zal door alle aanwezigen worden gestemd tijdens het galadiner. De awardshow wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan Xavier Taveirne.

"De Oostende Awards 2023 zijn er voor en door ondernemers. Ondernemers zijn de motor voor economische groei en tijdens de Oostende Awards zullen alle spotlights op hen gericht zijn." – directeur van het Economisch Huis Oostende Filip Roelandt.

Burgemeester Bart Tommelein is ook enthousiast over het evenement: "De Oostende Awards zijn een perfecte gelegenheid om onze ondernemers te eren en te erkennen voor hun bijdrage aan onze stad. Ze creëren jobs, brengen innovatie en zorgen voor een levendige stad aan zee. Dit evenement is niet alleen inspirerend, het getuigt ook nog eens van de samenhorigheid van onze Oostendse ondernemers.”

“Het succes van de ticketverkoop laat zien dat de ondernemersgeest in Oostende sterker is dan ooit tevoren. We kijken uit naar een spetterende avond ter ere van onze ondernemers, en we kunnen niet wachten om met iedereen samen te vieren.” – Voorzitter van het Oostende Awards comité Véronique Misseghers.


De genomineerden:

Bedrijf van het jaar:

Exail Robotics, Lemahieu Group, e-BO Enterprises, Proviron, Revi Food

Mooiste renovatie en nieuwbouw:

Brassi Grand Café, Slagerij Burggraeve, Exail Robotics, NSAC, Rosa Hotel

Starter van het jaar:

Les Cabanes d'Ostende, Lorre, Mac Moules, Toto, Villa Ostinato

Horecazaak van het jaar:

Cultuurcafé de Grote Post, Brassi Grand Café, Expo & Kafie, Café de Pelikaan, The Catch

Handelaar van het jaar:

Fleur de Lies, Achiel Primeurs, Bakkerij Decock, Mies en Muis, Slagerij Burggraeve

Oostendse ondernemer van het jaar:

Bart Versluys, Patrick Reyntjens, Sylvie Becaus


Meer info: www.oostendeawards.be

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Contacteer ons via info@economischhuis.be, 059 24 23 00 of maak een afspraak.


Maak een afspraak